حکمرانی از نظر تا عمل؛
نشست هفتم از سلسله نشست های تخصصی حکمرانی از نظر تا عمل، عصر روز دوشنبه ۷ مهرماه در پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد.
مشخصات

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده شورای نگهبان، نشست هفتم از سلسله نشست های مدرسه حکمرانی با حضور دکتر فیروز اصلانی عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و جمعی از پژوهشگران پژوهشکده شورای نگهبان عصر روز دوشنبه 7 شهریور ماه برگزار شد.

برگزاری نشست تخصصی با موضوع «نظریه نظام انقلابی»

گفتنی است تا کنون 6 جلسه از سلسله جلسات مدرسه حکمرانی با حضور اساتیدی از جمله آیت الله دکتر حسینعلی سعدی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر پارسانیا، حجت الاسلام المسلمین عبدالحسین خسروپناه، محمدحسین صفارهرندی، حسین شریعتمداری و جمعی از پژوهشگران در پژوهشکده شورای‌ نگهبان همزمان به صورت حضوری و مجازی برگزار شده است که گزارش پژوهشی این جلسات در دسترس علاقمندان قرار خواهد گرفت.

برگزاری نشست تخصصی با موضوع «نظریه نظام انقلابی»

گزارش خطا
نام: